Za branou do pekel
Vstupte dál, hola hej!
Vyřvává klaun bez oka a pokřivenou páteří…
No bájo!
Deformované děti s dvěma hlavami,
místo nohou kolečka,
jezdí kolem dokola a prodávají párky.
Jen tak dál. Sotva jsem vlezl a už je mi na blití.
Devatenáct let.
Cikánka-kartářka vykládá jen viselce.
Za tři pade. Dobrý.
Každej aspoň ví, co ho čeká.
A s chlápkem, co žere žárovky,
chodím večer na pivo.
No, a nad tím vším
visí Bůh na hrazdě (hlavou dolů)
a zavírá třetí oko.
Komentáře (2)
Komentujících (2)