Sedí sám v opuštěném domě
Anotace: Svědomí je někdy také vrah...
V tom domě je ticho.
Ale už málokdo tuší
kdo krčí se tam v koutě.
drží se za břicho
a srdce mu rychle buší
v ruce drží hračku z poutě.
Není slyšet jak volá
a proto nikdo neví
co ho vlastně tak mučí
před ním jen zeď holá
tam ona občas se zjeví...
oba bolestí skučí.
Všude pavučiny
pod postelemi hroudy prachu
a pár nedopalků od cigaret
hodiny a hodiny
klepe se ve svém strachu
život hrál jako partičku karet.
Podváděl a blafoval
ale v téhle hře si ani neškrt
věřil si až moc,možná proto prohrál.
teď sedí sám,ví,že zkrachoval
byli za ním jen dva hosté,to sama SMRT
a duše té,jejíž srdce pošlapal...
Komentáře (1)
Komentujících (1)