Ty nejsi ze Zlína? Už aby byl nějaký sraz. Docela rád bych tě poznal.
21.04.2007 12:52:00 | J.Švihovský
Virtualita je krásná,
horší je fakt.Ale na druhou stranu
zase ve Zlíně žijí bodří lidé.
Tak hodně štěstí komekto
21.04.2007 07:34:00 | Vivi.~2
I ve Zlíně žijí básníci :-) Jen ať si komentka, ale zůstane kde je, protože i kdyby spadla ve Zlíně, asi bych se v jedné vteřině, a to žiji u Plzně, vypařil vzhůru do nebes. :-)
20.04.2007 17:44:00 | J.Švihovský
Milá mimozemská návštěvo,
vůbec nedej na lidi,
mnohdy na špičku nosu si nevidí.
Chceš-li o něm vědět více,
ať ti pošle souřadnice.
Třeba podle GPS
můžeš přistát ještě dnes
:o)
20.04.2007 15:44:00 | Mourek
Baťovo město...vím přesně kde se skrývá
ukážu Ti cestu,
Kometko důvěřivá....;o)
19.04.2007 23:47:00 | Navire