Technický apokryf.
Betonu kvádry, plechu pláty
doktůrek, za svým cílem,
sklo kam se podívám,
síla, síla vědomostí,
přesto ostnaté dráty.
Vědomosti, věda, všude kolem,
signalizační sloupy,
řešení v dáli
numerika, stochastika
snad i travnatým stvolem.
Drť věcí, nikdy jsme nechtěli vědět,
spíš odpovědi,
svět,
život,
změť.
Akustika, správná diakritika,
rámce poznatků,
populární a uzavřený,
tam jsme my,
ve dvou stech nevědomí.
Přečteno 384x
Tipy 2
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, Petrik78
Komentáře (4)
Komentujících (4)