Anotace: A takoví jsme...
Povedená. Neznám nikoho, kdo by občas nezhřešil - v nebi je sice hezčí počasí, ale v pekle zase lepší společnost :-)
10.06.2007 17:13:00 | prostě Zuzana
Od začátku do konce poměrně neotřelé...zvláště zakončení je moc pěkné a dává celku nový rozměr.:)
22.04.2007 11:40:00 | Lavran
V životě Dixie...v životě...asi žiju intenzivním životem..:))
Dík.
PS: Ta Tvá věc je opravdu na zamyšlení... takový je život..nebo spíš lidé..my všichni..nic se nezmění...nikdy..(a zkusit se to může, což o to..:))
22.04.2007 11:33:00 | Favi
Tak tohle mi přijde hodně originální, jak forma, tak obsah.
Nakonec si každý stejně musí odpovědět sám...
22.04.2007 11:13:00 | paranoidandroid