Obchodník s životem..
Anotace: Prodám.. Koupím.. Nabízím.. Vyměním.. Ber nebo neber - cena je jen jedna..
Vezmi si klíč
Odemkni dveře
Možná mi ještě podej ruku -
vždyť me znáš, víš jak se bojím duchů ..
Veškerá havěť
Duchové a tma
Nemám to ráda -
vždyť mě znáš, vždy si namlátím záda..
Neumím bojovat
Ač argumentů vlastním dost
Možná že by se to dalo vážit na kila -
vždyť mě znáš, já jiná nikdy nebyla..
Ušiju si sen
Z bílé tkaniny
Juta nebo hedvábí -
vždyť mě znáš, tohle problémem zavání..
Lží miliony
Pravda jen jedna
Hledaní jehly v kupce sena -
vždyť mě znáš, já jsem jen jedna..
Vezmi mě za ruku
Proveď mě bojištěm
Vysvětli pravidla -
vždyť mě znáš, patřím do skupiny
" Neodolatelná zlobidla "
Slíbit ti ale nemůžu nic
A možná že i podvádět budu
Ale tak..
Vždyt mě znáš
Já jsem já
A nikdo jiný
A víš co
Ne
Vážně nejsem bez viny
Se vztyčenou hlavou
Kráčím dál
Tady to znám
Tady někdo někdy už stál
Aha... obchodník s životem
Komentáře (2)
Komentujících (2)