NIC NETRVÁ VĚČNĚ aneb KOLO KOLO MLÝNSKÝ
Anotace: Nejapná hloupost...
Zabte havrana
Skolte tyrana
Slávy je dvorana!
Bude hrát do rána
Carmina Burana.
HEJ!
Skončila secese.
Muchovi nenese
dílo - má deprese.
Táta tě nesnese,
Baudelaire, prober se!
HEJ!
Poeto, básníku
s kečupem na triku,
zahoď tu motyku!
Rakev má na víku
krev mrtvých slavíků
a ne tu tvoji
kdo se hodně bojí
ať zůstane v zbroji.
Ať matka dál kojí,
než umřeš jí v boji!
Komentáře (4)
Komentujících (4)