je to pěkný..
akorát sem nepochopila tohle:
Dve studánky v očí (v očíCH? nebo to máš správně a fakt to enchápu:))
farářovo rozhřešení/ farářovo rozhřešení taky nechňápu...
a konec mi přišel napsanej už trochu pro rým, že to s tím nějak už moc nesouvisí.. možná špatnej pocit:)
04.01.2009 14:32:00 | jatox