Anotace: ***
no...kolikrta me ujel autobus..kolikrat prselo na moje narozeniny (tim vic o to ze je mam na podzim)...a kolkrat ja jsme se smala svetu do tvare 9Ale asi vice za zadama...prece jenom;-) zase uzasne dilo od uzasneho clovicka..9No alespon pres ten internet;))
10.10.2007 21:47:00 | Fried Green Tomatoes
Piková Dáma: to si trochu plets, to neni zivot, ale clobrdo :)
jinak ok, smat se musime vsemu a vsem.. a uprimne receno, omo to u nas, v nasi nezkorumpovany malinky zemicce, ktera pod vtipnou taktovkou nekolika volu speje vstric zapadnim zitrkum, ani jinak nejde..
jinak doporucujuzakoupit vlastni priblizovadlo, to te pak uz autobusy nena-censored- ;)
27.05.2007 13:10:00 | Jen tvůj anděl
úplně první co jsem od radiohead kdy slyšel bylo "no surprises" nekdy pred sesti lety jeste v paskvilu,yorkova hlava ve skleněný kouli plnící se vodou...vzalo mi to dech.stejne jako asi thomovi:)dalo by se říct ze my tvurci snazeni bylo od ty doby kolikrat na vlne radiohlav:)jinac ok computer je pro me srdecni zalezitost..paranoidnihoandroida mam taky moc rad:)..prej ted finisujou s novym albem,tak jsem zvedav...podle me se rozhodne hudebni vkus odrazi i v textech...casto v tech tvych prsi,ale i vychazi slunce,vyhybas se patosu...s lehkosti..takze tak,nocniho blaboleni bylo dost,zatim:)
20.05.2007 02:47:00 | Art Brasi
smějme se- máme-li rozum!!!...a rozum říká, že život je jedna velká hra..je jen o náhodě, které číslo si hodíš a kolik ujdeš políček...
27.04.2007 21:18:00 | Lisa Kloboučková
Je to strašně pěkný jak si to napsala zvlášť ten poslední rým :) a je dobře že život nebereš vážně protože z něj stejně nevyvázneme živí tak proč ho vážně brát?! to by jsme si nic neužili a přišli by jsme o všechny krásný chvíle.....o který ti co život vážně berou přicházejí ! HA dobře jim tak :D
27.04.2007 20:06:00 | PoeziGirl