Čas
Anotace: Za každou další vrásku, kterou nakreslíš na mou tvář, za každý další úsměv, který mi dáš, za každé další ráno, kdy probudíš mě polibkem, budu já děkovat a budu tvým otrokem..
Čas, nejvěrnější ze tvých přátel
čas úchvatný, když v záři světel
polibek ti dá
Čas jako neposlušné dítě
když brzy ráno probudí tě
a ty nastavíš mu tvář
Čas, tvoje duše, která strádá
čas jako chladná, tvrdá skála
je všechno, co máš
Čas sčítá chvíle všech tvých lásek
čas jako malíř vzácných vrásek
tak málo ho máš
Komentáře (3)
Komentujících (3)