Anotace: ...pocit z dubnu 2007:-)
Nevím proč, ale taky se mi moc líbí... to bude asi tou atmosférou...
LSD - říkají roboti, nevím proč... no, bacha na to ;)
29.04.2007 18:46:00 | prostějanek
Skvělé existenční obrazy...hlavně "seřadit otazníky ve vzduchu". jo tohle se mi opravdu moc líbí, stovku si zasloužíš:-)
29.04.2007 14:15:00 | paranoidandroid