Medvědí...
Anotace: ...po ránu tu bručí obří medvědice...včera jsem se vzhlédla ve dnu od sklenice...
Slečinka medvědí, co schovala své drápky
příliš nebezpečné se jí totiž zdály
nedokáže ublížit, kdo chce srdce matky...
V kožichu, co není ušit přesně na ní
připadá si velká...ztracená
nehledají princeznu, kde trčí zuby saní...
Nosí sladkou měkkost, kde hrubá měla býti
a příčí se jí všechno medvědí
nenávidí cestu pro návnadu v síti...
..chci mít sílu šelem a city jejich matek...
..bohužel mám v sobě dneska trochu zmatek...
Komentáře (6)
Komentujících (6)