Mám spoustu prázdných nocí
Mám hromadu prázdných chvil
Spím tolik hodin denně
Že by to stačilo pro dva
A taky mám něhu a cit
A sílu s vztek a slzy
Toho všeho mám dost pro dva
Noci a dny kdy tu nejsi
Přežívám
Touhy mám na rozdávání
Často signály vysílám
Po sudech skladuji čekání