Anotace: Bohužel i toto se stává........
Svět je krutý agresívní, i v márnici je to lepší než
tady. sibiř, to je procházka růžovou ordinací - zahra-
dou, už mi ty seriály lezou na mozek...
Asi si ji přečtu ještě jednou... třikrát.
Máš talent.
03.05.2007 22:56:00 | jehlaspichlas
hmm...jde z toho zima...na světě je tolik špatností...brr...pěkně napsaná...
roboti píší PEO...pedofil...fuj...
29.04.2007 20:09:00 | Severka
Brrr, kde na to chodíš..?
I roboti říkají ZEB, zeb, jak je jim z toho zima...
29.04.2007 20:04:00 | lidus
je to hezké a hlavně smutné... a taky na téma které se takhle přímo příliš v poesii nevyskytuje...
29.04.2007 19:27:00 | Marketka3x3