Ano, někdy je to hóóódně klikatá cestička! Už, aby se narovnala. Také dříve nar.
02.05.2007 00:15:00 | Liv
A ještě hodně zatáček, křižovatek a objížděk...ale stejně to stojí za to:-)
Psáno s nadhledem někoho, kdo už má něco za sebou...moc se mi to líbí:)
30.04.2007 00:13:00 | paranoidandroid