Anotace: ...střevíčky už nenosím...místo prince kdysi draka..zalétám si po obloze...dojdu princi pro oblaka...
To dole jsem ti napsal jen tak, ...
*- jinak tahle je moc povedená ...!!
09.05.2007 18:28:00 | HarryHH
Kde vzít k lásce učitele
předmět není v osnovách
ale teorii zvládám skvěle
když trénuji na horách ...
Rotaci mám ladnou v bocích
z obloučků jdu do pluhu
že se klukům jiskří v očích
já sama mám zásluhu
09.05.2007 18:27:00 | HarryHH