.
...Slunce, Slunce zavři očka
chci být aspoň chvíli kočka!...
------------------------------------
... ale to již dávno jseš .. Moniko
kočka nejkočkovatější ...
... mazlivá potvůrka ... která již v tak útlým věku ...
má na sebe a svět okolo ... svůj realistický názor ...
Jen se protáhni ve slunci ... a koukej na sebe se zalíbením ...
03.05.2007 23:46:00 | HarryHH
i Měsíc by chtěl bydlet s námi
až s nápadníkem si ho pletou,
tak nechová se dobrý známý,
jen zůstaň kde jsi, za roletou..
:o) J.C.s
03.05.2007 22:13:00 | j.c.