Je to slovo do pranice, rukavice hozená,
kdo chce básnit, tepat verše,
na Literu místo má.
Mladým my už odpustili bečky limonád,
vždyť je krásné, že tu spolu
pohromadě můžem psát.
10.05.2007 16:24:00 | Beáta
Z láskou vždycky bývá kříž,
ty si ji moc nevážíš?
Když otvíráš ten nůž v kapse,
co jiného zbývá,
láska přeci v každém věku,
stejnou píseň zpívá!
Někdo bez lásky žít umí,
jiný mu zas nerozumí,
pro mě láska je však droga,
nežít, byla by snad škoda!
03.05.2007 23:11:00 | carodejka