Krátká báseň
Anotace: Zajímalo by mne Vaše hodnocení, a okomentovat to taky můžete...díky!
Talíř světa se kymácí,
vesmír je plání nekonečnou,
hrom do taktu si burácí,
fantazie paletou nevypletou.
Svět se zdá být příliš velký,
prach z hvězd padá nehlučně,
život je jako pramínek vlasu tenký,
slova bohů jsou slova výbušné.
Rozměrnost vesmíru se nedá definovat
začíná odnikud a končí nikde...
Přečteno 5170x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
Komentáře (4)
Komentujících (3)