Štěstí
Anotace: Co je to štěstí?
Je to jako plamen v řece,
jako spící dítě v dece,
je to pocit radosti,
co jde cítit do kostí,
není to jen hloupej pocit,
je to jako, jako by jsi znovu procit,
může to být záře slunce,
nebo tíha jedné unce,
třeba taky křídla ptáků,
jako život v paneláku,
nedá se to popsat slovy,
co je člověk marně loví,
každý z nás ho jednou pozná,
to pomine doba hrozná
a budeš šanci mít,
zase znovu žít.
Komentáře (2)
Komentujících (2)