Himálaj
Já stojím opuštěn,
tak malý jsem a přemýšlím-
zda zdolám tu horu-
zvanou Himálaje..
Na pohled malý jsem,
srdce mé však statečné jest..
Já stále stojím a rozjímám nad pojmem Himálaj..
Čas plyne, váhám dál jak malé děcko,
mám snad já zdolat sám Himálaje?..
Komentáře (3)
Komentujících (3)