Ahojda! Vítej v tmavomodrém oceánu literu! ;-) Zalíbilo se mi v Tvých verších.. Jak zvláštní musí být svět krás toho slepého muže, který zas nemůžeme spatřit my... Dík, žes mne zachytila ve svém krásném obraze malovaném slovy - mám o čem zajímavém přemýšlet :)
11.05.2007 16:20:00 | bába čurchlastka a inkontinenční ucháč
Je to velmi zdařilé, dovol, ač jsem na Literu přes měsíc; bych Tě, jako jeden z nestorů věkem, upřímně přivítal!
06.05.2007 23:56:00 | Bíša