různé druhy slov
Místo tajných vyznání
City,předložky a slovesa
Čísla ,jména ,příslovečná přání
Mlčenlivá noblesa
Místo něžných souvětí
Neslýchám ani věty holé,
Nad hlavou štíra souhvězdí,
Šklebí se na nás dole.
Jen ve snu zdál ses můj
V pravdě mě zanechá ráno
V zrcadle obraz svůj
Slov nebylo mu dáno
Ticho řvoucích prázdných stěn
Beze slov otáčí se zády
Vyprávím příběh bez konce
A marně střídám pády
Komentáře (0)