Anotace: Pro mojí kamarádku se kterou si přestávám rozumět,Lenko moc ses změnila a mě to moc mrzí...
Něco podobnýho se asi přihodilo každýmu, ale vždycky je to strašně nepřirozený, zvlášť pokud jste se znaly opravdu dlouho.. Přeju ať se všechno zase zdárně vyřeší!
07.05.2007 16:43:00 | Meiv