Pak si tě stejně nezasloužil... Tak ať si klidne vaně někam jinam ;)
12.06.2007 15:13:00 | Blázen? =)
Někdo .... se spokojí s málem ....
... jakékoliv tělo .... mu postačí
.... je to jeho volba .... má co chtěl ...laciné vítězství ...
a možná se někdy s lítostí dopracuje k poznání
.... že .... bere jen patníky u cesty ...
... a kdyby uměl cítit a naslouchat
mohl by mít ..... sen ...
09.05.2007 19:00:00 | HarryHH
mnoho lidí nepozná, že jim svlékáš svou duši... pořád chtějí nějaké činy, ale copak jim "nahota" nestači??
moc pěkná:)
08.05.2007 14:33:00 | synthetic darkness