Anotace: Tohle mě napadlo když jsem dočetla knihu o životě Alžběty I..Posuďte sami.
Určitý čas a určité místo si žádá velké osobnosti…(Otec? Jindřich VI )
Ta kniha tě sice inspirovala, ale je to moc rozvláčné a čtenář musí hledat a bádat, aby se vžil…
24.09.2007 20:00:00 | kouzelníček
Za začátku to bylo perfektní, takové trošku Erbenovské, v poslední sloce jsem se ale ztratil. Asi se budu muset nad sebou zamyslet :-) Jinak perfekt.
15.05.2007 12:44:00 | J.Švihovský