Májové variace III.
Anotace: Láska má mnoho podob
Že prý máj je " lásky čas."
Já dnes slyším jiný hlas,
ten vybízí mě k jiné lásce -
té nejvroucnější - lásce k matce.
Lásce, která je od věků
nejpřirozenější člověku.
Dnes svědomí nám tíží vina -
nejvíc se na ni zapomíná.
Přečteno 331x
Tipy 1
Poslední tipující: Antares
Komentáře (1)
Komentujících (1)