Ti druzí...

Ti druzí...

Anotace: Láska s nenávistí.. kontrast..

Ztrápený s úsměvem v obličeji..
Ledový s horoucím pohledem..
Svíčka, hořící za závějí..
Kyselý, žijící pod medem..

Slzy kanoucí po poušti duše..
Ta suchá místa ve vodní hladině..
Složitá věta, myšlená jednoduše..
A vždy ten nevinný je na vině..

Ta hořkosladká symfonie těl..
Hrající do dusivého ticha..
Milovat toho, kdo je tvůj nepřítel..
Rozdělit písek, ať se nepomíchá..

Skleněné střepy drcené pěstí..
A šátkem vyryté jizvy v dlani..
Spáleným zoufalstvím bez bolesti..
Usínat v hodině ranní..

Bílé korále ztracené v temnotě..
Naděje pořkivených iluzí..
Nenávist schovaná v ochotě..
Prý... za vše, můžou ti druzí..
Autor Terry, 12.05.2007
Přečteno 389x
Tipy 8
Poslední tipující: Stoneman, kroužek, Kariš, Malinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Tomu se říká najít podstatu všeho za přetvářkou celého světa..nebo já to tak aspoň cítím....krásné

27.02.2008 16:01:00 | Malinka

líbí

nic není nemožé...pěkná

12.05.2007 00:15:00 | Nikytu

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel