...
Anotace: nevím jak to nazvat, co o tom říct... takový výkřik z mého nitra nejspíš... prostě jsem jen psala a tohle z toho vzešlo...
V pocitu závrati
Nekonečné bolesti
A hlubokého štěstí
Schovaná za mraky
Okolo zbraně lidojedů
Na plese
V objetí upíra
Strach ti hrdlo svírá
Zavřená
V ocelové kleci
Klíč na dosah ruky
A přitom o moc dál
V rozervaných kalhotách
V oblečení od bláta
Po zemi se plazíš
Ve svitu měsíce
A křiku nočního ptáka
O milost toho nesprávného prosíš
,,Po roce, po staletí, tisíciletí
Popros vlka, ať zavře ty kruté oči“
,,Zapomeň na výhru, slunce i zimu
Zmizíš ve víru
Před sebou uvidíš černočervenou duhu“
Komentáře (1)
Komentujících (1)