Vplížila se zadem
Vášeň
Vplížila se zadem
Jak troska,
Která z mrtvých vstala
….
Vášeň vplížila se zadem,
A povídám, ta vrávorala!
Ale fakt – jsem za ni ráda,
S vášní umyji ti záda,
Nebudu prudit kamaráda,
Že Tebe mám,
Já budu ráda!
No to jsem nečekala,
Co čas nám vzal,
Ona nám dala-
A těla naše propletená –
Cítím se jak prvně svedená –
Vrávorala, práce měla,
Aby se na mžik zabydlela –
Ale zvládla to –
A já tě chtěla-
Tak moc, až jsem oněměla.
Komentáře (1)
Komentujících (1)