Výlet
Anotace: Taková jednoduchá rýmovačka :-D
Na své tenké nožičky
natáhnu si boty
do batohu dám papání
a mažu do přírody
Jak krásně je tu na světě
všude něco leží
založil tu němec skládku
a do auta teď běží
Prodírám se houštinou
a lokám čerstvý vzdoušek
po stromech tu leze
zmutovaný brouček
Studánka a bystřina
maj krásný barvy duhy
někdo olej vylil tam
a naházel tam sudy
Tak za tisíce let
až budou tady kopat
na vzácný odpad z pravěku
se budou chodit koukat
mobo :)
Přečteno 364x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Borecká
Komentáře (6)
Komentujících (5)