Rizikově zločinná...
Máš oči barvy medově nebezpečných luk
a já někdy bývám asi příliš ostrá
chytla jsem pár zvyků mužské Cosa Nostra...
V zásobníku citů kmitá jeden náboj
pět komor se zubí ironickou záští
než mě šestý Láska plnou silou praští...
Bez kaperských listů potápíš mé loďky
papírové plachty z cárů plytkých básní
v záři mých dvou světel pirát ještě zkrásní...
...Korzár ruské rulety a mafiánka chudých díků?
...víš, někdy ti nerozumím, ponořím se do slovníků...
Komentáře (4)
Komentujících (4)