Anotace: ...
to je úžasná myšlenka!
já začla pateticky na vině
a už mluvím jen o víně
(ale koho taky zajímám, že)
18.05.2007 23:12:00 | Rádoby zoufalá
Zajímavá myšlenka!
Já často mluvívám o chuti piva
pak už jen zívám
Hmmmm
Moc se to nerýmuje... :o(
18.05.2007 18:05:00 | Hannazka