Země Česká
Anotace: Země hezká,doba těžká
Co se to děje?
kam naše zem spěje?
Hlava státu poslušnou loutkou jest,
když neposlechne,nemine ho trest
Vítej v demokratické zemi,
I když tomu tak není.
Vyjádři svůj nesouhlas a do kolen jdeš,
pro mocipány jsi pouhopouhá veš.
Oni hrají si na bohy,
mají imunitu a další výhody.
Spravedlnost jak Esmeralda slepá,
poctivým lidem na rameno klepá.
Politici chtějí víc,mají málo,
a nám aby se o jejich platu zdálo.
Nechceš-li sedět,
měl bys občane vědět.
Že daně musíš platit,
aby se politik mohl šatit.
Přečteno 569x
Tipy 2
Poslední tipující: V.N.Losinský
Komentáře (0)