Anotace: Demokracie aneb Trochu se to nepovedlo
Bylo mi osmnáct,
chodila jsem pyšně volit,
teď ale sama sebe ptám se,
koho tak asi zvolit?
Pro ta nemocná děcka peníze nezbývají,
ačkoli i nadace pomáhají.
A platy těch polobohů nahoře
nedají se snížit?
To ne! Přece nepřestanou hýřit.
Z toho by se jednomu brečet chtělo hned,
jakmile si uvědomí, že klíčema se cinkalo právě pro tenhle svět.
/To těžko./