Zdravíčko, tuším. Samozřejmě, že tuším. Chtěl jsem jen upozornit na to, že k nám neprchají jen muslimové, ale také černoši z Afriky a ti muslimové nejsou, proto jsem to tak rozdělil. Nemá to být urážlivá báseň, spíše jsem chtěl vyjádřit vtipnou formou, jak to v Evropě v současnosti vypadá. Rozhodně to neodráží mé postoje, ač rovnou říkám, že s migrací nesouhlasím. Ale myslím, že tam není slova proti uprchlíkům nebo migraci. Je to jen faktické vyjádření toho, co se nyní děje v Evropě. Myslím, že je z toho na první pohled vidět, že to člověk musí brát s nadsázkou.
09.10.2015 10:01:03 | osztravak30
Bylo by velmi dobré si vzít alespoň jeden vzor z USA (více raději ne), a to konkrétně z postaveného plotu mezi USA a Mexikem.Maďaři moc dobře vědí co dělají, nejsou to blbci, moc jim fandím.Píšeš to od srdce.
08.10.2015 20:36:34 | Jeněcovevzduchukrásného