Volby 2021

Volby 2021

Anotace: Návrat o 3 roky zpět

Volby, jako vždycky, krize,

listoval jsem kandidáty!

 Tohle, že je ňáká vize?

Uvařit si kapku máty,

k tomu likér z arónie,

kdo se z toho nepoblije,

půjde zase volit, LID,

ať je vláda a je klid.

 

Ať mají páni politici,

co jsou stopro psychotici,

mandát na to zas nám vládnout,

„česky“ se to řekne „kradnout?“

 

My jsem přece hrdí Češi,

závistiví jako prase!

Bílá hora? Pořád? Zase?

Skotové rasismus řeší?

Čumět budou nakonec,

jak nám vládne Japonec!

 

Nedodá mi vůbec klidu,

že tu máme vládu lidu!

Musí to být záměrné,

slušné lidi znechutit,

aby mohli blbci mít,

zastoupení poměrné.

 

Tak jak známý klasik pravil,

jsou to debil s blbečkem,

nechci, aby znovu slavil,

tělocvikář s límečkem.

Autor MartinX, 15.10.2024
Přečteno 13x
Tipy 4
Poslední tipující: Psavec, Ž.l.u.ť.á.k., mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí