Anotace: refugium lužního lesa (po jisté proluce, jsem psavou jinde)
taky sem psavou jinde... a přes Strhanec sem přešla natisíckrát - moc se mi líbí, nikdy bych neřekla že mě Strhanec jednou tak rozněžní :o)
05.02.2008 13:33:00 | hanele m.
..a ještě dodatek: na T. si občas chodím pro Tvá "vysvětlení" k textům...občas mi moje fantazie na tvé texty nestačí...
04.07.2007 16:32:00 | skaj