Anotace: Zde jest můj první zkonstruovaný pokus o báseň bez klasických veršů. Možná jsem ji ani nenapsal. Najednou prostě byla.
Jenomže co je to forma básně? Cokoli můžeš prohlásit za báseň a nikdo ti nemůže říct, že to báseň není. Ale napsat dobrou báseň - to si zaslouží úctu. Snaž se.
01.10.2007 21:05:00 | lexus
ze to umi kazdy maly dite?
Psat bez versu je umeni, sama tak pisu a jeste to neumim...zachovat formu basne, neprejit do povidky, udrzet pozornost ctenare-to umi kazde male dite?
Mám rada dest...
30.09.2007 19:25:00 | Me and you and all the others