Když malíř slunce namaluje,
obraz začne okamžitě hřát,
možná že za oknem i leje,
slunce však napoví, že chce lásku dát.
17.08.2007 10:37:00 | frany73
Která je to planeta?
Tam ta nebo tamhle ta?
První září barevnosti,
ta druhá jen bělí kosti...
(Měj před ní víc pozornosti!)hi
16.08.2007 19:58:00 | zzlatý
Raději mám stín
tam skryji splín
dobře se mi pozoruje
slunečních šípů reje
ale i tam si mě slunce nachází
než za horizontem zarudlé odchází...
16.08.2007 11:37:00 | Bíša