Nešťastný žabák
Anotace: Co může dělat...
Skákala žába skákala,
žalostně přitom plakala.
Její muž prý skočil tuze,
až vám skončil v dívčí blůze.
Proto teďka pořád hledá,
to, co nikdo žábě nedá.
Raději být hluchoněmá,
než slyšet to nemá, nemá.
Přečteno 412x
Tipy 1
Poslední tipující: PIPSQUEAK
Komentáře (5)
Komentujících (5)