Už je tu ! Podzim !
Anotace: ... a jaro je tak daleko . . .
Podzim už stromy převléká do červené a zlaté
a nostalgická nálada mě polehounku ovládá
když vidím, jak se venku šeří
každý den kolem páté.
Chce se mi volat: "Léto, vrať se!
Já nemám ráda zimu!"
Všechno to bláto, chlad a mlha a probouzení do tmy.
Jen když mi dáš teplo svých dlaní,
tak možná nezahynu.
Komentáře (2)
Komentujících (2)