no, ta je pěkná -
k moři nemusíš,
jsi jako bys tam byl,
pár pohledů do očí
a hned máš příboje cíl...
16.09.2007 22:15:00 | ni.va
...druhé léto dopřálo nám Štěstí...
...jsme spolu,navzdory všem přírodním pohromám...
...světové zásoby všech oceánů
nedostihnou hloubku mých citů k tobě postupem dní vyvolaných...
...intuice...možná,snad...
...ty říkals,že jen mělo Srdce strašný hlad...
S pokorou a úctou ti děkuji i za do očí slzy ženoucí rozhovor v růžových dívčích postýlkách:
"Jakého bys chtěla Muže?Já jako je Tomáš...
"Já taky,jako je Tomáš...hodný,chytrý,velký..."
Je k tomu,co dodat?
K čemu by nám byl západ slunce na pobřeží,kdyby minul nás tento Lásky příboj?
16.09.2007 21:58:00 | Žqáry