Dnes večer obléknu si šaty z mlhy
Dnes večer obléknu si šaty z mlhy
na knoflíčky
z dešťových kapek
Bosýma nohama
vycákám všechnu vodu z kaluží
Půjdu vydlážděnými ulicemi
Papírovým kapesníčkem
otřu orosená čela
milencům
v podchodu
Řeknu
Vy blázni
vždyť léto už skončilo
Do kaštanů
ukryju city
naděje
A
touhy
/Aby mi nezmrzly/
Rozpřáhnu ruce
a obejmu podzim
Přečteno 488x
Tipy 1
Poslední tipující: Blázen? =)
Komentáře (3)
Komentujících (3)