Globální oteplování
Anotace: Prostě úlet :o) "nic" proti USA, jen se mi to tam hodilo
Globální oteplování
Studánka v lese pramení,
příroda dává tím znamení.
Že vládne všemu dění,
i když se planeta mění.
Globálně se prý otepluje,
důchodce panelák zatepluje.
Pak budete si stěžovat,
až nebudem moci lyžovat.
V létě velké horko bude,
co nám ze přírody zbude ?
Všechnu tu krásu zničíme,
my chytří se jen modlíme,
aby ve Státech pršel rozum z nebe,
věř nebo ne, týká se to i tebe.
Přečteno 525x
Tipy 2
Poslední tipující: blue
Komentáře (6)
Komentujících (4)