Podzimní
Suchý lístek se ve vánku chvěje,
ve vánku podzimním.
V dáli poslední pták pěje,
škoda že jej nevidím.
Mám do pokoje okno otevřené,
paprsky na tvář mi dopadají.
A mé oči přimhouřené,
pozorují, jak lístky opadají.
Přečteno 360x
Tipy 1
Poslední tipující: s.e.n
Komentáře (2)
Komentujících (2)