Anotace: Taková blbost... vlastně další Hříčka. Ale určitě originální, na takovou hovadinu hned tak někdo (myslím) nepřijde. Vztahy v přírodě jsou spletité...
Sluníčko naše,
ty se umíš tak krásně vyjadřovat:-)
Vím, že by se mnou mnozí (třeba to vaše pako ušatý, devítioký :-)) nesouhlasili, ale mně se právě tyhle tvé hříčky líbí úpně nejvíc. Vždycky mi zvednou náladu:-)
28.11.2007 19:35:00 | Lisa.Ginmi
a kdyby sis s tím dala víc práce, mohl být super-tip ;) líbí se mi věci, co jdou "mimo" rámec
04.11.2007 15:50:00 | brooklyn