Anotace: Další podoba téhož pocitu - mající cosi společného s věčností i nebytím.
Pro něco tak nádherného se těžko hledají slova pro jejich vyjádření.
Je to nepopsatelná krása.Prostě bez jediné vyčnívajicí větvičky která by vše kazila.
Je to úžasná básnička.
05.01.2008 12:25:00 | Barbr
Erí (nebo Aleo, jestli tě mám tedy oslovovat takhle), prostě má ctěná sestro, ty máš tu úžasnou schopnost chytnout vždycky určitý problém přímo za hlavu - to prosím není kritika, to je pravdivý kompliment. Ta báseň je skvěle výstižná. To jsem ti už ale asi říkala. :o)
Mimochodem, napsala jsem sem už pár těch svých bludů, ale víc jich sem nenapíšu, ty ostatní už považuju za nepublikovatelné. Radši počkám až na mě zase něco spadne z nebe, abych to mohla dát na papír a pak třeba i sem. Těžko říct. No, nic, sestřičko. Měj se krásně a skládej básně! :o)
16.11.2007 07:37:00 | Muriel
moc dobré--JInak, ten pocit, co se u mě v komentu zmiňuješ, mám permanentně, takže vím, o čem hovoříš. Zpátky se raděj nedívám :-D
09.11.2007 12:39:00 | JirkaS