... na jehlách podzimu ... čekám na jaro ... všimli jste si ... že louky i teď voní jarem? ... nevím čím to je ... ale je to tak ...
... PIN ... nedám! ... ještě bys mi vybrala účet ... :-D
23.11.2007 09:37:00 | JardaCH
Přesypané dny
kytička petrklíčů
k otvírání studánek
- 24-hodinové koření
otevřu si dobrou vodu
zaleji si svou kytici-
léto s kopretinou
zdobící stráně
- léto s kovbojem
si zažila jen letos
snad teď zdobí tvé líce úsměv -
mahagon kaštanů
v kornoutech podzimu
- pár sirek a je tu zvířátko
co by si dalo kopečkovou -
červené nosy
vykreslené prvními mrazy
- velká červeň uprostřed
mého ksichtíku
vykreslím ti tímto úsměv? -
vetešnictví minulosti
fata morgana
vztyčí se
přede mnou
- máš ráda veteš a mě
nikdo si to nespojujte
to by jste měli halucinace -
--------------------------
už nechci vidět
jeho přelud
tlačit na pilu
- neřežte mé stromy
ještě chci odevzdávat plody
své ženě -
a tak …
jako na jehlách
procházím vzdušné zámky
ve všech jeho obdobích pod obzorem
- myško neber si pořád ty jehly
koupil jsem ti kecky
ale procházej se dál a dál
ať se nám zase chvějou srdce ...
20.11.2007 10:14:00 | smudlinek
Líbila bi se mi moc tvá slova, ale "tlačit na pilu" mi tam vůbec nesedí, skřípe to a vrže,i tak dávám TIP.
20.11.2007 09:54:00 | sluníčko sedmitečné