Každýho nás, ... dříve nebo později ..
něco ... nebo někdo, ... sežere ...
15.01.2008 15:38:00 | HarryHH
Napadlo mne pokračování.(Ty jsi skončila v žaludku)…
Ale napíšu jen- Jaro přijde, nejde to zastavit….Mávám…
11.01.2008 09:24:00 | kouzelníček
...budoucnost...jaká bude, neví ani básnířka tak dobrá jako jsi ty...ale žít přítomností a vychutnat si každé její sousto to přece se svou láskou umíš !!! :-)
29.11.2007 20:37:00 | Lota